Ciastka i babki

Napoleonka

Listkowane ciasto francuskie przekładane kremem śmietankowo-wanilinowym. Całość pokryta cukrem pudrem.

Ciastka francuskie z serem, makiem, marmoladą, brzoskwinią

Produkowane od podstaw tradycyjną metodą po przez kilkukrotne wałkowanie ciasta przełożonego tłuszczem, w efekcie otrzymujemy świetne listkowane delikatne ciasto, które serwujemy z masą serową, makową oraz marmoladą wieloowocową lub brzoskwiniami kandyzowanymi. Całość pokrywa delikatna glazura cukrowa.

Ptysie

Naturalne ciasto parzone serwowane z bitą śmietaną i cukrem pudrem.

Rurki z bitą śmietaną

Zwijane w rulon ciasto francuskie wypełnione bitą śmietaną. Rurkę pokrywa cukier puder.

Babka piaskowa mieszana

Ciasto półtłuste wanilinowo-kakaowe.

Muffinki

Kakaowe ciasto półtłuste z kawałkami czekolady.

Bezy

Ręcznie szprycowana masa białkowa z dodatkiem cukru.

Kokosanki

Kokosanki na bazie białka jaj z dodatkiem cukru oraz kokosu.

Rogaliki francuskie z marmoladą wieloowocową

Ciasto francuskie zwijane w malutkie rogaliki z nadzieniem wieloowocowym, obtoczone w kryształkach cukru.

Ciastka kruche

Znakomita drobna przekąska między posiłkami. Naturalny smak oraz kruchość ciasteczek w kompozycji z marmoladą wieloowocową lub oblane polewą czekoladową.

Ciastka kruche

Znakomita drobna przekąska między posiłkami. Naturalny smak oraz kruchość ciasteczek w kompozycji z marmoladą wieloowocową lub oblane polewą czekoladową.